Advocatenkantoor Insight Legal breidt uit

Je bekijkt nu Advocatenkantoor Insight Legal breidt uit
Foto: Hans Lebbe / HLP images

Het Bilthovense advocatenkantoor Insight Legal is al zeven jaar een begrip in de regio. Sinds begin dit jaar is het team versterkt met een ervaren familierechtadvocaat. Een goed moment om de balans op te maken. We spraken de advocaten in hun kantoor aan de Rembrandtlaan.

Samenwerking

Insight Legal is in 2013 opgericht door Jelle Braak en Jochem van den Bosch. De advocaten onderscheiden zich door hun sterk persoonlijke benadering. Zo wist het kantoor in korte tijd een goede naamsbekendheid op te bouwen. Matthijs Vleesch du Bois werkt al meer dan twintig jaar als familierechtadvocaat in De Bilt. Jelle: “Matthijs en ik kennen elkaar al heel lang. De mogelijkheid om te gaan samenwerken is wel vaker ter sprake gekomen.” Matthijs: “Gelukkig bleek het met Jochem ook goed te klikken. Toen de plannen vorig jaar serieus werden, waren we er al snel uit. We delen met elkaar dezelfde visie op het beroep en zijn enthousiast over de samenwerking.”

Expertise

De advocaten merken dat de vraag naar juridische expertise in de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Jochem: “Het recht wordt steeds complexer. Het is goed om zaken met elkaar te kunnen bespreken. Je deelt je kennis en houdt elkaar op die manier ook scherp.

Jochem is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoed, incasso en intellectueel eigendom. Jelle is van alle markten thuis op het gebied van het arbeidsrecht, bestuursrecht en het familierecht. Matthijs werkt vrijwel uitsluitend in de familierechtpraktijk, waar hij onder meer echtscheidingen met internationale aspecten behandelt. Waar nodig brengen de advocaten hun specialismen samen. Zo kunnen zij een ijzersterk team vormen om bijvoorbeeld ondernemers bij een echtscheiding bij te staan.

Kosteloos advies

Jelle: “Wij vinden het belangrijk onze deskundigheid te delen. Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om kosteloos en geheel vrijblijvend een juridische vraag aan ons voor te leggen. Op die manier hopen we de drempel om een advocaat in te schakelen een beetje te verlagen. Volgens ons zou iedereen de beste rechtshulp moeten krijgen.” Wie een vraag wil voorleggen, kan daarvoor terecht op www.insightlegal.nl, of telefonisch contact met het kantoor opnemen.