Advocaten

mr. J.E. (Jelle) Braak

Jelle Braak studeerde af aan de Universiteit Utrecht in de richting privaatrecht. Direct begon hij zijn loopbaan in de advocatuur. Sindsdien heeft Jelle als advocaat een uiteenlopende procespraktijk gevoerd.

Een belangrijk deel van zijn praktijk ligt op gebied van arbeids-, bestuurs- en contractenrecht. Daarnaast heeft Jelle inmiddels jarenlange ervaring met echtscheidingsprocedures en alles wat daarmee samenhangt.

Jelle zoekt altijd naar slagvaardige oplossingen, zonder de juridische kwaliteit en de zakelijke en financiële belangen uit het oog te verliezen. Als een kwestie dat vereist, aarzelt hij niet om te procederen.

Rechtsgebiedenregister

Jelle heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht
 • Personen- en familierecht – echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning

 

Linkedin profiel
Contactgegevens
 • Telefoon:+31 (0)30 - 245 1967
 • Fax:+31 (0)30 - 245 1970

mr. drs. D.J. (Jochem) van den Bosch

Jochem van den Bosch studeerde af aan de Universiteit Utrecht in de richting economisch publiek- en bedrijfsrecht en is sinds 2002 als advocaat werkzaam geweest in de ondernemingsrechtelijke en vastgoedpraktijk van enkele middelgrote advocatenkantoren in Amsterdam en Utrecht.

Jochem is gespecialiseerd in het vastgoedrecht en voert zijn praktijk hoofdzakelijk op het gebied van koop/verkoop, huur- en bouwrecht en het appartementsrecht, maar hij is ook thuis in het algemeen ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Naast juridische advisering heeft hij veel ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures, die hij dan ook niet schuwt. Jochem is een zeer betrokken en vasthoudend advocaat met bovendien een scherp oog voor juridische details.

Rechtsgebiedenregister

Jochem heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Vastgoedrecht -bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden
 • Huurrecht – bedrijfsruimte, woonruimte
Lidmaatschappen
 • Vereniging voor Bouwrecht Advocaten
 • Juristenvereniging Appartementsrecht
 
Linkedin profiel
Contactgegevens
 • Telefoon:+31 (0)30 - 245 1969
 • Fax:+31 (0)30 - 245 1970

mr. M. (Matthijs) Vleesch du Bois

Matthijs Vleesch du Bois studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Matthijs werkt sinds 1997 als advocaat in De Bilt en Bilthoven. Hij is begin 2020 overgestapt naar Insight Legal.

Matthijs is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met echtscheidingen, alimentatiezaken en boedelscheidingen. Matthijs treedt veel op voor ondernemers en behandelt regelmatig zaken met internationale aspecten. U kunt bij Matthijs ook terecht voor een second-opinion, bijvoorbeeld tijdens een mediation.

Matthijs is een betrokken advocaat en een scherp jurist. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door een praktische, realistische benadering. Hij zal altijd eerst in overleg te treden met de andere partij om een goed schikkingsresultaat te bereiken. Lukt dat niet, dan weet Matthijs de weg naar de rechter goed te vinden.

Rechtsgebiedenregister

Matthijs heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en familierecht – echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning, internationaal privaatrecht
 
Linkedin profiel
Contactgegevens
 • Telefoon:+31 (0)30 - 245 1968
 • Fax:+31 (0)30 - 245 1970

Tweets van Insight Legal