Gratis juridisch advies van Insight Legal

In de praktijk merken wij dat particulieren en ondernemers de drempel om een advocaat in te schakelen vanwege de kosten veelal te hoog vinden. Insight Legal streeft juist naar laagdrempeligheid en wilt u laten ervaren dat de inschakeling van een advocaat niet duur hoeft te zijn. Daarom geven de advocaten van Insight Legal u iedere derde woensdag van de maand:

30 minuten gratis advies

Heeft u of uw bedrijf een specifieke juridische vraag of heeft u een geschil, waarover u eens kosteloos en vrijblijvend met een gespecialiseerde advocaat van gedachten wilt wisselen, dan kunt u van dit aanbod gebruik maken.

In dit adviesgesprek kunnen de advocaten van Insight Legal uw juridische vragen beantwoorden of u adviseren. Zij geven u in heldere taal “inzicht” in uw juridische positie en denken met u mee. Wij kunnen ook een second opinion uitvoeren of u bijstaan in een gerechtelijke procedure. Wij bespreken dan graag met u wat de mogelijkheden en kosten zijn. 

Wilt u gebruik maken van dit aanbod, meldt u dan aan. U kunt zich ook telefonisch of per e-mail aanmelden. Omschrijf in uw e-mail kort uw geschil of vraag en vermeld de datum en het tijdstip, waarop u langs wilt komen. Het adviesgesprek vindt bij ons op kantoor plaats.Contact

Aanmelden

    Selecteer rechtsgebied *

    Selecteer een tijdstip *

    (* verplicht veld)

    Bijlagen (max. 5 MB)