Zoekt u een advocaat?

Neem dan contact met Insight Legal op. U krijgt dan direct een gespecialiseerde advocaat te spreken.

Zoekt u een advocaat in de regio Utrecht?

Insight Legal is een eigentijds en gedreven advocatenkantoor, gevestigd in Bilthoven (De Bilt) met een gespecialiseerde advies- en procespraktijk. Insight Legal werkt landelijk, maar is vooral actief  in het arrondissement van de rechtbank Midden-Nederland, waaronder de regio’s Utrecht, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Almere en Lelystad vallen.

Insight Legal heeft ruime ervaring met de volgende rechtsgebieden: vastgoedrecht, met de nadruk op bouw-, huur- en appartementsrecht, en de koop/verkoop van onroerend goed, ondernemingsrecht,  intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, (ruimtelijk) bestuursrecht,  incassorecht,  erfrecht, alsmede procesrecht en het beslag- en executierecht.

Insight Legal staat voor deskundigheid, betrokkenheid bij uw dossier en een goede en directe bereikbaarheid. Wij geven u in heldere taal “inzicht” in uw juridische positie en denken met u mee. Wij staan u graag bij met advies en zonodig in een gerechtelijke procedure.

Wij werken op basis van “Hight Trust” samen met de Raad voor Rechtsbijstand en behandelen ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, de zogenaamde ‘toevoeging. 

Heeft u behoefte aan deskundig juridisch advies of wilt u rechtsbijstand van een gespecialiseerde advocaat in een procedure, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over uw zaak. 

Insight Legal is 24/7 bereikbaar. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch (030-2287085) of per e-mail (info@insightlegal.nl) bereikbaar. U kunt ook via Stel uw vraag contact met ons opnemen. Dit eerste contact is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Blog

Rechtsgebieden

Contact